fbpx

Kandidaten Waterschap

/Kandidaten Waterschap
Kandidaten Waterschap2019-03-04T09:00:11+00:00

Kandidaten Waterschap Scheldestromen Zeeland

Bekijk ook de video’s van de kandidaten! 

#1 Conny Almekinders, Cadzand

Conny is de lijsttrekker voor de verkiezingen van Waterschap de Scheldestromen. Deze recreatieondernemer uit Zeeuws-Vlaanderen heeft al vele jaren ervaring met waterschap o.a. als dijkgraaf, bestuurder en ondernemer. Conny staat in verbinding met bestuurders, ondernemers en organisaties in gemeenten en provincie.

#2 Hubrecht Janse, 45, Goes

Hubrecht ervaart als ondernemer dagelijks het water. Het brengt spanning bij storm, regen of droogte en ontspanning als we op en langs het water recreëren. Hij gaat voor een veilige toekomst met voldoende water!

 

 

#3 Gabri Hoek, 60, Sint-Maartensdijk

Gabri ervaart dagelijks, als agrarisch ondernemer, de invloeden van het waterschap. Zoet water is nodig voor de teelt van akkerbouwproducten en zout water voor de natuur. Dagelijks is hij blij met droge voeten, door de veilige zeewering in het Thoolse landschap.

#4 Stephanie van de Wouw-van Wezel
38, Vlake

Stephanie is een enthousiaste, hardwerkende, ondernemende vrouw met ruime ervaring in de financiële dienstverlening, landbouw en agribusiness. Stephanie staat zowel letterlijk als figuurlijk met “de voeten in de klei”.

#5 Arno Geluk, 46, Oosterland

Arno heeft een akkerbouwbedrijf op Schouwen-Duivenland. Hij wil zich inzetten voor het toekomstbestendig maken van zeeweringen, veiligheid op polderwegen, beschikbaarheid van voldoende zoet water en de verbetering van waterafvoer bij extreme regenval. Efficiënt, innovatief en zonder onnodige kosten te maken.

#6 Gerhard de Visser, 40, Aagtekerke

Gerhard heeft als melkveehouder en recreatieondernemer vaak te maken met de waterhuishouding en het wegenbeheer in het buitengebied. Als geen ander weet hij, dat als je investeert, je financieel een risico neemt: “Je moet goed presteren en de kosten in de hand houden.” Zo ziet hij ook zijn rol voor het waterschap!

#7 Piet de Putter

62, Kortgene

#8 Rob Broedelet

63, Domburg

 

 

 

 

 

 

#9 Philip Thomaes

Hoofdplaat

#10 Marco van Sabben
42, Driewegen

#11 Stan Jasperse

Wolphaartsdijk

#12 Edith Breure-den Oudsten
63, Kats

#13 Anton van Oost

59, Tholen

#14 Wilfried Boonman
47, Middelburg

#15 Cees Pille

48, Goes

#16 Sonja Suij

Koewacht

#17 Tobias van Gent

Middelburg

#18 André Bosman

Middelburg

#19 Loes Meeuwisse
‘s-Heer Hendrikskinderen