Verkiezingen 2015: Vertrouwen, Veiligheid en Dynamiek

/Verkiezingen 2015: Vertrouwen, Veiligheid en Dynamiek
Verkiezingen 2015: Vertrouwen, Veiligheid en Dynamiek 2014-11-05T13:13:32+00:00

Verkiezingen 2015: Vertrouwen, Veiligheid en Dynamiek

Op 27 oktober jl. hebben de leden van de Zeeuwse VVD in hun Algemene Ledenvergadering de verkiezingsprogramma’s voor de komende Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen op 18 maart 2015 vastgesteld.

Op 5 november 2014 hebben onze lijsttrekkers Kees Bierens en Conny Almekinders, vanuit de VVD-stand op de Contacta in de Zeelandhallen, beide programma’s aan de pers gepresenteerd in de vorm van een publieksvriendelijke verkiezingsbrochure.

Voor de Zeeuwse VVD staan de komende verkiezingen in het teken van Vertrouwen, Veiligheid en Dynamiek.

Vertrouwen in u, de inwoners van Zeeland. Want u weet zelf het beste hoe u uw leven wilt inrichten. De VVD wil u daarin meer vrijheid geven. En vertrouwen, dat we goed op uw centen passen. Geen lastenverzwaring, maar alleen doen wat echt nodig is in Waterschap en Provincie. Veiligheid betekent bescherming tegen de zee en hoog water, maar ook schoon oppervlaktewater, veilige wegen en een schoon milieu met werkbare milieuregels. Dynamiek, omdat de Zeeuwse VVD vooruit wil. We willen een zelfstandige toekomst voor Zeeland, waarin ruimte is om uw ambities waar te maken.

Download hier:

Verkiezingsfolder VVD
Het Verkiezingsprogramma PS,
Het Verkiezingsprogramma WS
Onze strooifolder.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via campagne@dezeeuwsevvd.nl