Impressie van de VVD-ledendag 21 april 2012

/Impressie van de VVD-ledendag 21 april 2012
Impressie van de VVD-ledendag 21 april 2012 2012-04-24T09:03:52+00:00

Zaterdag 21 april bezochten ca. 70 VVD-leden het Statencomplex en het Provinciehuis in Middelburg.
Door de VVD-gedeputeerde en Statenfractie werd hen deze dag een gevarieerd programma geboden.
Na een welkomstwoord door de gedeputeerde en een inleiding die werd verzorgd door de fractievoorzitter,
werden in drie groepen met de VVD-Statenleden enkele actuele onderwerpen van de provinciale agenda besproken.
Na de lunch, met veel geanimeerde onderlinge gesprekken, volgde nog een rondleiding door het eeuwenoude
Statencomplex, de Abdij en het bestuurscentrum waar de vergader- en werkkamers van de Commissaris van de
Koningin en gedeputeerden werden bezichtigd.
Gezien de geïnteresseerde en actieve deelname konden de organisatoren terugkijken op een geslaagde bijeenkomst.