De Zeeuwse VVD stelt kandidatenlijsten vast

//De Zeeuwse VVD stelt kandidatenlijsten vast

De Zeeuwse VVD stelt kandidatenlijsten vast

De leden van de Zeeuwse VVD hebben maandag 24 november jl de kandidatenlijsten voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen van 2015 vastgesteld.

De Zeeuwse VVD zal zich bij de komende verkiezingen laten vertegenwoordigen door 25 kandidaten voor Provinciale Staten en 20 kandidaten voor het Waterschapsbestuur. Onder aanvoering van lijsttrekkers Kees Bierens en Conny Almekinders, die al eerder waren benoemd, gaan de liberalen vol goede moed de campagne in.

Annemieke Stallaert, bestuursvoorzitter van de Zeeuwse VVD, is erg tevreden over de steun vanuit de liberale achterban voor de kandidaten. “We hebben twee mooie, evenwichtige lijsten, met veel ervaring en bewezen talent, maar ook ruimte voor vernieuwing. Bovendien kenmerken de lijsten zich door een goede regionale spreiding en een brede oriëntatie op de voor Zeeland belangrijke sectoren. Met deze kandidaten, en de verkiezingsprogramma’s die we vorige maand hebben vastgesteld, kunnen we de komende vier jaar een goed liberaal geluid neerzetten.”

De kandidatenlijsten zijn tot stand gekomen dankzij een zorgvuldige procedure, waarbij de leden uiteindelijk unaniem het advies van de Kandidaatstellingscommissie hebben overgenomen.

De verkiezingen voor Provinciale Staten en het Waterschap vinden plaats op 18 maart 2015. De nieuwgekozen volksvertegenwoordigers zullen de Dagelijks Besturen van beide organen kiezen. Ook kiezen de Statenleden in mei 2015 de Eerste Kamerleden.

DSC_0189 groepsfoto

Het centraal stembureau heeft besloten dat de volgende lijst geldig is verklaard:

A VVD
naam kandidaat voorletters woonplaats