Bierens en Almekinders voeren liberalen aan

//Bierens en Almekinders voeren liberalen aan

Bierens en Almekinders voeren liberalen aan

De leden van de VVD in Zeeland hebben maandag 25 augustus jl de lijsttrekkers benoemd voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen van 2015.

Kees Bierens zal de VVD aanvoeren bij de verkiezingen voor Provinciale Staten.  2014-08-30 Pasfoto Kees Bierens

Bierens (1957) woont in Meliskerke en was na zijn ambtelijke loopbaan 12 jaar horeca-ondernemer. Bierens heeft een ruime bestuurlijke en politieke ervaring, en is sinds 2003 lid van Provinciale Staten voor de VVD. Bierens is sinds 2011 fractievoorzitter van de liberale Statenfractie.

Bij de Waterschapsverkiezingen zal Conny Almekinders de lijst aanvoeren. 2014-08-30 Pasfoto Conny Almekinders

Almekinders (1956) woont in Cadzand en was eerder Dagelijks Bestuurslid voor het Waterschap Zeeuws-Vlaanderen en VVD-wethouder in de gemeente Sluis. Daarnaast heeft Conny Almekinders een brede ervaring als recreatie-ondernemer en in diverse bestuursfuncties in het Zeeuwse maatschappelijk veld.

De verkiezingen voor Provinciale Staten en het Waterschap vinden plaats op 18 maart 2015. De nieuwgekozen volksvertegenwoordigers zullen de Dagelijks Besturen van beide organen kiezen. Ook kiezen de Statenleden in mei 2015 de Eerste Kamerleden. De leden van VVD Zeeland stellen eind oktober de verkiezingsprogramma’s voor Provinciale Staten en Waterschap vast, en komen in november met de volledige kandidatenlijsten.

Door | 2014-08-30T14:14:17+00:00 30-08-2014|