Afscheid

//Afscheid

Afscheid

Via deze weg een bericht van afscheid vanwege mijn vertrek naar de USA. De afgelopen tijd is al veel afscheid genomen. Afscheid nemen is moeilijk, afscheid nemen is definitief. Het geeft een vreemd en ongewend gevoel.

Half augustus 2016 zal ik samen met mijn gezin emigreren naar de USA vanwege de werkzaamheden van mijn man. We gaan wonen in een klein dorpje genaamd Middletown in de staat Maryland. Een dorpje in een uitgespreid en landelijk gebied. Deze keuze is niet voor niets; Zeeland zit in mijn hart.

We gaan nieuwe ervaringen en kansen tegemoet. Het was een lastige keuze; een moeilijke keuze tussen Zeeuwse verantwoordelijkheid en een verdere persoonlijke- en gezinsontwikkeling. De uitdaging om, voor eerste instantie 3 tot 5 jaar, te emigreren naar de USA is echter te mooi om aan ons voorbij te laten gaan.

Ik ben een geboren en getogen Zeeuwse en daar ben ik ontzettend trots op. Ik zal de komende tijd dan ook zeker vaak terugkeren naar Zeeland om te genieten van de Zeeuwse eigenheden.

Ook al ben ik nog maar een kleine 1,5 jaar lid van Provinciale Staten; ik kijk terug op een mooie en leerzame tijd. Veel waardering van mijn kant voor de wijze waarop ik als Statenlid ben gekozen, verwelkomd en opgenomen. Ik waardeer het enorm dat ik Statenlid mocht zijn en de inwoners en ondernemers van Zeeland op deze wijze mocht vertegenwoordigen.

Ik wens iedereen het allerbeste toe voor de toekomst! Daarbij wens ik onze Zeeuwse VVD-Statenleden en alle andere Zeeuwse Statenleden veel succes toe met het afwegen van verschillende belangen en met het nemen van politieke beslissingen voor een nog beter Zeeland!

Jolanda Boerjan

Door | 2017-03-02T14:39:41+00:00 04-08-2015|